Info till invånare i Blekinge

___ Information till invånare i Blekinge ___

   

En del  gravida från västra Blekinges kommuner väljer att föda sina barn på Centralsjukhuset i Kristianstad på grund av det långa avståndet till Karlskrona.


Tack vare det fria hälsovalet finns möjlighet att välja  mödravården i Skåne, ex. i Bromölla och hos oss på "Bmm Lilla Hjärtat". Genom att lista sig  på vår barnmorskemottagning kommer per automatik samma journalsystem att användas som finns på Kvinnokliniken på CSK. Detta gör att man som gravid inte behöver  tänka på att själv hantera journalkopior,  provsvar och annan   viktig information från mödravården. Allt detta finns på plats när man kommer till förlossningen, vilket är en trygghet.


Är du intresserad av att lista dig hos oss är du varmt välkommen att ringa eller maila direkt från denna sida för att boka tid. Det fria hälsovalet gör det möjligt att välja den barnmorskemottagning man själv önskar. 


Det är en mycket speciell tid man går igenom i samband med sin graviditet och vi  vill verka för att det blir så bra som möjligt för varje enskild kvinna/par/familj som söker våra tjänster.0766-717458

barnmorska@bmmlillahjartat.se


Besöks och postadress:

Rattens Gränd 1

295 39 BromöllaVälkommen!

Kontaktformulär: