Om oss

Annelie

        Öberg

Annelie är VD för Bmm LH AB. 2015 startade hon Bmm Lilla Hjärtat som enskild firma för att 2021  ändra bolagsform till AB. Hennes dröm och vision om att få verka för familjers och ungas väl var drivkraften som gjorde startskottet möjligt. 


Tillgänglighet, trygghet och det enskilda samtalet är viktiga ledord för henne och verksamheten.

Annelie är barnmorska och familjerådgivare och  har erfarenhet inom förlossnings och -BB-vård och har även jobbat på gyn.mottagning, ungdomsmottagningar och under de senaste åren inom mödrahälsovården. Hon har jobbat i Blekinge, Kronoberg, Skåne, men även i Gävle, Falun och Uppsala.


Annelie kan man även boka för föreläsningar om relationer och familjeliv, samt ämnen som gäller ofrivillig tonårsgraviditet, STD mm. För mer information om detta titta gärna in på fliken Föreläsningar. Kommer gärna ut till skolor för olika temadagar etc.Therese

Weston

 Lisa                                        Gullbrandsson

______ OM OSS ______

Therese är barnmorska och har jobbat hos oss sedan 2019. Hon kom som en efterlängtad hjälp och kollega då verksamheten växte till sig. 

Hon jobbar deltid hos oss och deltid på BB-avdelningen på CSK. En möjlighet och tillgång som ger extra trygghet för våra gravida som ibland hinner träffa henne både här och där.

  

Therese har jobbat i många år på förlossningsavdelning och BB. Hon har även jobbat en period på ungdomsmottagning. 

Dessa erfarenheter är mycket betydelsefulla då vi träffar kvinnor i alla åldrar och den breda erfarenheten är därmed ovärdelig.


Therese kan även ge akupunktur vid ex graviditetsillamående och foglossning.  Lisa  är vår fantastiska undersköterska som håller ordning och reda åt oss. Hon är den som svarar i telefonen när man ringer.

Vid kontakt med oss via 1177 är det Lisa som hanterar ärendena. Hon tar även prover och en del kontroller inför barnmorskebesöken.  


Lisa har jobbat i pimärvården och med företagshälsovård. Sedan hon började hos oss i Januari 2020 kan vi bara konstatera att vi inte längre klarar oss utan henne!

Vår egen pärla! 

Christel är vår mödrahälsovårdöversläkare och har varit med från starten 2015.

Hon är specialist inom obstetrik och gynekologi och vår verksamhets medicinskt ansvariga. Hon har varit ansvarig för specialistmödravården på CSK-Kvinnokliniken i många år. Arbetar både kliniskt och administrativt inom mödrahälsovård och förlossningsvård. 


Vid sjukdomar eller särskilda frågeställningar under graviditet är det Christel vi har kontakt med i första hand. Hon tar också hand om samtal vid förlossningsrädsla.