Mottagning för Unga

___ Mottagning för Unga ___


Att vara ung och på väg in i vuxenlivet har sina sidor. Vissa dagar går lättare än andra. Det är mycket som händer både inuti och utanpå kroppen. Allt är under en ständig utveckling och ibland är det svårt att förstå vad som händer.


Vissa av oss upplever svårare dagar än andra. Svårigheter att klara av skolan, jobbiga hemförhållande, identitetsfrågor, mobbning, skilsmässor i familjen, dödsfall i nära relationer och oro inför framtiden är en del av vad man kan uppleva.


Det kan vara skönt och ibland nödvändigt att prata med någon om det som händer. Det har visat sig vara en viktig del i svåra processer. Just samtalet är ett redskap som hjälper en att sätta ord på både känslor och händelser.


Man kan söka denna hjälpen på flera håll. Ungdomsmottagningarna har en viktig roll. Skolsköterska och kurator är andra alternativ.


Vill du samtala med någon av oss på "Lilla Hjärtat" är du också välkommen att komma till oss. Fyll i formuläret här intill om du vill boka

tid för samtal, provtagning eller preventivmedelsrådgivning mm.


Vi kan också ta olika tester såsom graviditetstest eller test för  Klamydiainfektion etc.Tveka inte att höra av dig med dina frågor eller funderingar!Du kan maila eller ringa 0766-717458


Varmt välkommen!  


 
Kontaktformulär: