Information till invånare i Blekinge

__________

   

   En del  gravida från Sölvesborgs och Olofströms kommuner väljer att föda sina barn på Centralsjukhuset i Kristianstad pga. det långa avståndet till Karlskrona.


Tack vare det fria hälsovalet finns möjlighet att välja  mödravården i Skåne, ex. i Bromölla och hos oss på "Lilla Hjärtat". Genom att lista sig  på vår barnmorskemottagning kommer per automatik samma journalsystem att användas som finns på Kvinnokliniken på CSK. Detta gör att man som gravid inte behöver  tänka på att själv hantera journalkopior,  provsvar och annan   viktig information från mödravården. Allt detta finns på plats när man kommer till förlossningen, vilket är en trygghet.


Är du intresserad av att lista dig hos oss är du varmt välkommen att ringa eller maila direkt från denna sida för att boka tid. Det fria hälsovalet gör det möjligt att välja den barnmorskemottagning man själv önskar. 


Det är en mycket speciell tid man går igenom i samband med sin graviditet och vi  vill verka för att det blir så bra som möjligt för varje enskild kvinna/par/familj som söker våra tjänster.0766-717458

barnmorska@bmmlillahjartat.se


Besöks och postadress:

Rattens Gränd 1

295 39 BromöllaVälkommen!

___ Information till invånare i Blekinge ___

Bromölla - Nära Sölvesborg

Kontaktformulär:

 
 
 
 

Copyright © BMM LILLA HJÄRTAT 2015 All Rights Reserved


Bmm Lilla Hjärtat - Rattens Gränd 1 - 295 39 Bromölla - 0766-717 458 - barnmorska@bmmlillahjartat.se - Godkänd för F-skatt