Om oss

__________

Annelie Öberg är barnmorska och familjerådgivare. Hon har erfarenhet inom förlossnings- och BB-vård och har även jobbat på gyn.mottagning, ungdomsmottagningar och under de senaste åren inom mödrahälsovården. Hon har jobbat i Blekinge, Kronoberg, Skåne, men även i Gävle, Falun och Uppsala.


Annelie kan man även boka för föreläsningar om relationer och familjeliv, samt ämnen som gäller ofrivillig tonårsgraviditet, STD mm. För mer information om detta titta gärna in på fliken Föreläsningar. Kommer gärna ut till skolor för olika temadagar etc.


Annelie är verksamhetschef.

Christel Åkerman är mödrahälsovårdöversläkare.

Hon är specialist inom obstetrik och gynekologi och vår verksamhets medicinskt ansvariga. Hon har varit ansvarig för specialistmödravården på CSK-Kvinnokliniken i många år. Arbetar både kliniskt och administrativt inom mödrahälsovård och förlossningsvård. 


Vid sjukdomar eller särskilda frågeställningar under graviditet är det Christel vi har kontakt med i första hand. Hon tar också hand om samtal vid förlossningsrädsla.

 

______ OM OSS ______

Bromölla - Nära Sölvesborg

Lisa Gullbrandsson är vår fantastiska undersköterska som håller ordning och reda åt oss. Hon är den som svarar i telefonen när man ringer. Vid kontakt med oss via 1177 är det Lisa som hanterar ärendena. 

Lisa har jobbat i pimärvården och med företagshälsovård. Sedan hon började hos oss i Januari 2020 kan vi bara konstatera att vi inte längre klarar oss utan henne! Vår egen pärla! 

Copyright © BMM LILLA HJÄRTAT 2015 All Rights Reserved


Bmm Lilla Hjärtat - Rattens Gränd 1 - 295 39 Bromölla - 0766-717 458 - barnmorska@bmmlillahjartat.se - Godkänd för F-skatt